divendres, 5 de febrer de 2010

Foment de la lectura

A mode d'introducció. Llegir ens fa idiotes?

>

Vídeos de campanyes per fomentar la lecturaL'objectiu d'aquests vídeos és fomentar la lectura. Tria'n tres i fes un petit comentari.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,som en Nicolas i e fet el comentari del 3 video,i el tercer video diu que llegir ens fa olvidar tot el que esteim fent i ens transforma a el que esta pasant al llibre.

Xisco Moragues Rosselló ha dit...

El foment de la lectura : m'ha agradat per què t'ajuda a llegir més el que veus pel carrer ,a ca teva ,etc.

Si tu lees ellos leen : m'ha agradat per què veu que el seu pare llegeix i la nina també ho fa ,això vol dir començerà a llegir cada vegada un poc més.

Una linea de lectura puede cambiar tu vida : m'ha agradat perquè diu que cada fin de setmana va començar a llegir i li va agradar molt i ara ho fa diàriament.

Anònim ha dit...

a jo m'agradat el de la nina que imita al seu pare, perquè si ell llegeix ella també.

darya ha dit...

El cinquè video, tracta sobre de, que tot lo que fasi una dult, ho fara un al.lot

Anònim ha dit...

Maria Teresa La Comunitat de Madrid:
Aquest video reflecta la cultura que hi ha a Madrid i la facilitat per poder lletgir.
Linea de Lectura: Comences a lletgir i et penses que estas a un altre lloc i si et agrada ets feliç
Si tu lees ellos leen: aquest video es la realitat que els nins fan el que tu fas.

maria barbara 1D ha dit...

Si tu lees,ellos leen:m´ha agradat perque representa que la nina vol copiar el seu pare perque llegeix

Campaña de fomento a la lectura:m´ha agradat perque veus que a l´alta punta del mon no saben llegir i tu ten l´avantatge de que en saps

Llegeix en català nosaltres també llegim:m´ha agradat perque demostra que la nina te un tresor que es llegir

Miquel ha dit...

El vídeo del "Si tú lees, ellos leen" m'ha agradat perquè demostra que els pares tenen molt a veure en la manera de ser dels seus fills i en la seva educació.
El vídeo sudamericà m'ha agradat perquè l'he trobat molt graciós, així com pot sorgir la cosa més inesperada d'on no t'ho esperes.
El vídeo que comparava la lectura amb una droga m'ha agradat perquè ha fet aquesta comparació no en el sentit de què llegir és dolent, sinó que pot ser tan divertit que una vegada hem començat no podem parar fins al final de la història.

Nicolau ha dit...

Foment de la lectura: M'ha agradat perquè diu que, involuntàriament, llegim molt cada dia, i per tant els qui diuen que llegir és absurd s'equivoquen.

Campaña de promoción de la lectura: Ens mostra com llegir pot endur-nos de la nostra vida quotidiana a móns de fantasia.

Si tú lees, ellos leen: M'ha cridat l'atenció perquè ensenya que si s'educa bé als fills, aquests agafaran el bon hàbit de llegir.

Miquel Soler Ferrer ha dit...

Si tú lees ellos leen m'ha agradat perque es un bon exemple de que tot lo que fan els adults els nins o nines també o fan i per aixo si un pare lletjeig el seu fill també ho fara .
Fonament de la lectura també m'ha agradat perque he apres que cada dia sense enterarmen llegesc 4 pàgines .
Una línia de lectura m'ha agradat molt també perque diu que lletjir es com una droga perqué si tu llegeixes no pots turar fins que as acabat el llibre .

Bàrbara Bennassar ha dit...

Una línea de lectura: Si un llibre és realment bò no et pots aturar de llegir-lo, és com una droga.

Si tú lees, ellos leen: És important que els pares donin bon exemple als seus fills.

Campaña de promoción de la lectura: és ben cert que amb els llibres pots viatjar a qualsevol lloc i a qualsevol època. Els llibres són com una màquina del temps.

Antònia Tauler 1rC ha dit...

A jo personalment el que més m'ha cridat l'atenció es el de "si tu lees ellos leen" perque conta que els nins imiten el comportament dels pares.

Llavors també m'ha agradat el de "campaña de fomento de la lectura" perque a altres llocs poca gent llegeix.I a més pereix que aquest nin llegei pero està pensant en una monea que balla.

També m'ha agradat el de"comunidad de Madrid fomento de la lectura" perque lleigir et por transportar a altres mons i mentres llegeixeis crees un món diferent.

Isma núñez s. ha dit...

À jo els tres videos que més m'han agradat són:
-Si tu llegeixes ells també perque el nin pareix un cromo que vol anar a la moda del seu pare.
-També m'ha aradat el video de imagina, perque pareixen ns fantasmones ue imaginen coses irreals que des nd'un punt de vista t'entreteneixen.
-Però el millor de tots ha hestat el de tant llegir ens fa idiotes, perque l'homo que parla fa un munt de gràcia amb el tic de pujar i devaixar le celles.

Joan Aulet 1B ha dit...

-La mare em deia que de tant de llegir em tornaré idiota, m´ha agradat perque ens demostra que diguin el que diguin llegir no es xarec.
-Si tu lees ellos leen, també m`ha agradat perque és molt divertit i demostre que tots podem llegir.
-Campanya de promoció de la lectura, le elegit perque la lectura no és avorrida i ens ajuda a tenir imaginació.

mateu serra march ha dit...

-si tu lees ellos leen: M'ha agradat perque es una bona mostre perque els nins de poca edat aprenguin dels grans a llegir un poc cada dia.
-una línea de lectura:M'ha agradat perque llegint es poden aprende paraules noves i moltes altres coses.
-llum de gel:M'ha agradat perque llegir eyt pot ajudar a sabern histories a inventar-ne etc.